Novice

Mestna občina Celje in družba Nepremičnine Celje d.o.o. sta pristopila k reševanju stanovanjske problematike za občane Mestne občine Celje, ki je nastala kot posledica poplav in plazov v letu 2023. Nadzorni svet družbe Nepremičnine Celje d.o.o. je sprejel sklep, ki lastnikom oziroma solastnikom stanovanjskih objektov v Mestni občini Celje, s stalnim prebivališčem v Mestni občini Celje, za katere je ugotovljeno, da je zanje potrebna preselitev zaradi odstranitve objekta, kot posledica poplav in plazov v letu 2023 in izpolnjujejo splošne pogoje iz Pravilnika o oddaji stanovanj družbe in Pravilnika za oddajanje oskbovanih stanovanj v najem, primerno stanovanje dodeli prednostno. 

                                                                                                                                                                                                         Nepremičnine Celje d.o.o.


Družba Nepremičnine Celje d.o.o. je objavila Javni razpis za dodelitev oskrbovanih stanovanj v najem v Vili Vodnikova ulica 14. Z razpisom bodo podeljena oskrbovana stanovanja za starejše, grajena skladno s Pravilnikom o minimalnih tehničnih zahtevah za graditev oskrbovanih stanovanj za starejše ter o načinu zagotavljanja pogojev za njihovo obratovanje.

Družba na razpisu ponuja 12 oskrbovanih stanovanj, primernih za eno oziroma dve osebi, ki bodo najemnikom oddana za nedoločen čas in neprofitno najemnino. Slednje se razlikujejo glede na velikost in strukturo stanovanj. Stanovanja so arhitekturno prilagojena za starejše ljudi z lastnim gospodinjstvom. Grajena so na način, da omogočajo bivanje tudi gibalno oviranim osebam. Na voljo je dvigalo, širši prehodi, prilagojena je tudi oprema v sanitarnih prostorih. V stanovanjih so vgrajene kuhinjske niše z belo tehniko in naprave za klic v sili 24 ur na dan. Najemnikom so na voljo tudi lastne shrambe, kolesarnica in prostor za druženje.

Razpisna dokumentacija, vloga, podatki o stanovanjih, informacije o možnostih ogleda so na voljo na povezavi razpisa


Spoštovani,

družba Nepremičnine Celje d.o.o. bo Javni razpis za oddajo oskrbovanih stanovanj v najem na Vodnikovi ulici 14 v Celju objavila 12. 3. 2024 na spletni strani. Na voljo bo razpisna dokumentacija v kateri bodo navedeni pogoji za sodelovanje, višina najemnin, termini za oglede stanovanj in kontaktni podatki za podrobnejše informacije. Na spletu boste lahko prevzeli tudi vlogo. 

Nepremičine Celje d.o.o.


Spoštovani, 

Mestna občina Celje in družba Nepremičnine Celje d.o.o. letos pristopata k snovanju stanovanjskega programa. S tem bomo aktivno pristopili k reševanju stanovanjske problematike s ciljem izboljšati dostopnost do stanovanj in zagotavljanja kakovostnega bivanjskega okolja. V kolikor trenutno iščete stanovanje, ste lastnik ali najemnik stanovanja oz. hiše, imate potrebo po selitvi ali samo želite izraziti svoje mnenje, vas prosimo, da izpolnite vprašalnik, ki traja nekje do 10 minut.

Namen ankete je izvedeti več o izkušnjah občank in občanov, o vašem bivanju in potrebah. Rezultati ankete bodo uporabljeni pri snovanju stanovanjskega programa, pri načrtovanju mestnih storitev in razvoju stanovanjskih območij v MOC. Anketa je namenjena občankam in občanom Mestne občine Celje ter vsem tistim, ki v naši občini delate, študirati in bi se morda nekoč radi priselili k nam.

Do ankete lahko dostopate na povezavi anketni vprašalnik.

Hvala za sodelovanje!


Družba Nepremičnine Celje d.o.o. v leto 2024 vstopa s prenovljenimi poslovnimi prostori. Sprejemna pisarna za stranke družbe se nahaja v 3. nadstropju, vhod v poslovni del objekta na naslovu Miklošičeva ulica 1, 3000 Celje (dostop z dvigalom je možen iz vhoda v stanovanjski del objekta). Naprošamo Vas, da sledite označbam družbe. 

Stranke lahko še naprej:

  • vloge vseh vrst pošiljajte: po navadni pošti, na elektronski naslov nepremicnine@celje.si, oddate v naš nabiralnik v pritličju vhoda v poslovni del stavbe na Miklošičevi ulici 1, 3000 Celje,
  • informacije oziroma poizvedbe o zadevah v obravnavi, v času uradnih ur, opravite telefonsko na 03 426 51 00 ali po elektronski pošti na nepremicnine@celje.si.

 

Prijavo napak, okvar in drugih potreb za vzdrževalna dela javite izključno na 041 318 827 ( ponedeljek, torek in četrtek med 7:00 h in 15:00 h, sreda med 7:00 h in 17:00 h in petek med 7:00 h in 13:00 h) ali na nepremicnine@celje.si.

Hvala za razumevanje!


Vsaka beseda, vsak pogled, vsako dejanje in vsak nasmeh lahko prinese srečo ljudem. Vsak trenutek je lahko nov začetek. Velika upanja ustvarjajo velike ljudi, zato radostno pojdimo naproti letu 2024. Da bi se Vam in Vašim najdražjim uresničila mnoga pričakovanja, Vam želi družba Nepremičnine Celje d.o.o.


Na podlagi  Akta o ustanovitvi družbe Nepremičnine Celje d.o.o., družba Nepremičnine Celje d.o.o., Miklošičeva ulica 1, 3000 Celje objavlja

RAZPIS ZA ODDAJO PARKIRNIH MEST V GARAŽNI HIŠI NA SINGENSKI ULICI V CELJU - 2023

Informacije o najemnini, pogojih sodelovanja in oddaji vloge so na voljo v spodnjih dokumentih.

Rok za oddajo vloge: do oddaje vseh razpoložljivih parkirnih mest v GH Singenska